Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Loket

Voor het het ontwerpen van een blended learning-cursus of -curriculum is kennis en kunde nodig op het gebied van onderwijsontwerp. Vaak is ook technische expertise nodig om online video- en/of toetsmateriaal te ontwikkelen.

Advies en onderwijskundige ondersteuning

De ICTO-ondersteuners bij uw afdeling kunnen u adviseren hoe u online elementen in uw onderwijs kunt opnemen. Dat kan een klein project zijn, waarbij u een aanpak ontwerpt om studenten te stimuleren meer van het Blackboard forum gebruik te maken, maar ook een groot project, waarbij een volledige MOOC wordt ontwikkeld. De ICTO-ondersteuner(s) kunnen u in contact brengen met collega's of ondersteuners van andere afdelingen of faculteiten die relevante ervaring hebben. Ook kunnen zij u adviseren over de beste tools en technieken en over de tijdsinvestering en het maken van een realistische planning.

Technische ondersteuning

Ook voor technische ondersteuning kunt u contact opnemen met de de ICTO-ondersteuner(s) bij uw afdeling. Bij technische ondersteuning kan het gaan om uitleg en begeleiding bij het gebruiken van - voor u - onbekende software of apparatuur, maar ook om het bedienen van apparatuur of het bewerken van materiaal (opnemen, editen, materiaal online plaatsen).

Faciliteiten

Het Audio Visueel Centrum (AVC) is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van beeld en geluid.